Informacione mbi epilepsinë në gjuhën shqipe

Ju lutemi të keni mirëkuptim se vetëm brenda Zvicrës dërgesa është pa pagesë.

  Ju lutemi të plotësoni formularin.

  Porositja e fletëpalosjes

  Çfarë janë krizat epileptike dhe epilepsitë

  Epilepsia tek të moshuarit

  Çfarë janë krizat epileptike dhe epilepsitë

  Epilepsia dhe patenta e shoferit

  Kartela SOS Frëngjisht

  Kartela SOS Gjermanisht

  Kalendari i krizave Frëngjisht

  Kalendari i krizave Gjermanisht

  Adresë

  zonjë/Frauzotëri/Herr*

  Emri*

  Mbiemri*

  Rruga*

  NP/vendi*

  vend

  E-maili*

  Tel

  Kommentar (në gjermanisht, frëngjisht dhe anglisht)