window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-YNR9VSPRDT');

Video shpjeguese rreth epilepsisë

Video shpjeguese rreth epilepsisë 10 video të shkurtra sqarojnë dhe ilustrojnë tema të rëndësishme rreth sëmundjes së epilepsisë. Filmat janë në dispozicion në dhjetë gjuhë të ndryshme; titrat mund të ndizen ose çaktivizohen përmes cilësimeve. Produksioni: Liga Zvicerane e Epilepsisë [...]

Video shpjeguese rreth epilepsisë2021-11-29T21:06:04+01:00

Faqe hyrje

Video shpjeguese rreth epilepsisë Më shumë informacione Ndihma e parë në një sulm epileptik Filmi i shkurtër i Lidhjes zvicerane të Epilepsisë Më shumë informacione Koronavirusi dhe epilepsia Përgjigjet tona në pyetjet për [...]

Faqe hyrje2023-11-06T11:40:07+01:00
Go to Top